You will now practice all the skills you learned in Unit 2. Check your work using the answer key at the end of the review

1. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&23\\+&35\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&47\\+&52\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&62\\+&36\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&51\\+&24\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&64\\+&14\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&53\\+&32\\ \hline \\ \end{array}$
2. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&23\\&34\\+&42\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&42\\&35\\+&70\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&41\\&58\\+&20\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&51\\&43\\+&70\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&22\\&46\\+&31\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&63\\&24\\+&81\\ \hline \\ \end{array}$
3. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&518\\+&470\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&410\\+&316\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&820\\+&149\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&631\\+&235\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&240\\+&523\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&723\\+&126\\ \hline \\ \end{array}$
4. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&453\\&216\\+&320\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&231\\&425\\+&313\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&212\\&345\\+&831\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&726\\&130\\+&443\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&542\\&315\\+&641\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&314\\&245\\+&630\\ \hline \\ \end{array}$
5. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&3\, 168\\+& 3\, 220\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&3\, 782 \\+& 4 \,217\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&7\, 521 \\+& 3\, 167\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&52\, 163 \\+& 72\, 835\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&54\, 373 \\+& 54\, 625\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&83\, 245 \\+& 13\, 450\\ \hline \\ \end{array}$
6. Find the sums.
1. 45 + 104
2. 523 + 364
3. 5231 + 346
4. 4661 + 2138
5. 42  +  707  + 350
6. 63613 + 45165
7. 22514  +  43262  +  21102
8. 72510 + 4127 + 13041
7. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&96\\+&58\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&87\\+&57\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&35\\+&89\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&48\\+&63\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&54\\+&98\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&37\\+&65\\ \hline \\ \end{array}$
8. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&27\\&18\\+&35\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&52\\&16\\+&79\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&58\\&37\\+&29\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&42\\&59\\+&26\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&36\\&84\\+&57\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&36\\&84\\+&57\\ \hline \\ \end{array}$
7. $\begin{array}[t]{rr}&21\\&54\\+&36\\ \hline \\ \end{array}$
9. Find the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&527\\+&319\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&382\\+&476\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&3\, 782\\+& 4 \,561\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&6\, 789 \\+& 4 \,567\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&83\, 245 \\+& 13\, 876\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&52\, 368 \\+& 29\, 240\\ \hline \\ \end{array}$
7. $\begin{array}[t]{rr}&683\\&194\\+&276\\ \hline \\ \end{array}$
8. $\begin{array}[t]{rr}&483\\&629\\+&753\\ \hline \\ \end{array}$
9. $\begin{array}[t]{rr}&4\, 216 \\&3\, 807 \\+& 4\, 498\\ \hline \\ \end{array}$
10. $\begin{array}[t]{rr}&11\, 615 \\&12\, 573\\+& 76\, 125\\ \hline \\ \end{array}$
11. $\begin{array}[t]{rr}&321\, 456 \\&523\, 214 \\+& 212\, 304\\ \hline \\ \end{array}$
12. $\begin{array}[t]{rr}&12\, 421 \\&6\, 815 \\+& 42\, 916\\ \hline \\ \end{array}$
10. Find the sums.
1. 234 + 357 + 526 =
2. 435 + 16 + 127 =
3. 4118 + 2671 + 1590 =
4. 67543 + 17069 =
5. 4235 + 6815 + 42916 =
6. 231262 + 64221 + 7143 =
11. Estimate the sums.
1. $\begin{array}[t]{rr}&217\\&316\\+&142\\ \hline \\ \end{array}$
2. $\begin{array}[t]{rr}&3\, 317\\&2\, 154 \\+&1\, 212\\ \hline \\ \end{array}$
3. $\begin{array}[t]{rr}&21\, 016\\&14\, 527 \\+& 51\, 202\\ \hline \\ \end{array}$
4. $\begin{array}[t]{rr}&31\, 945 \\&12\, 214 \\+&3\, 142\\ \hline \\ \end{array}$
5. $\begin{array}[t]{rr}&41\, 730 \\ &2\, 151 \\&33\, 225\\+&14\, 659\\ \hline \\ \end{array}$
6. $\begin{array}[t]{rr}&2\, 173\, 317 \\&3\, 621\, 154 \\+ &1\, 421\, 212\\ \hline \\ \end{array}$
12. Estimate the following answers. be sure to round to the largest place value possible before adding. remember to circle the information and underline what is being asked.
1. The Plumbers’ Union has 456 members. The Carpenters’ Union has 875 members. The Electricians’ Union has 1 394 members. Estimate how many members these three unions have.
2. Last year Seung shipped 42169 orders from his warehouse. So far this year, Seung has shipped 5837 orders. Estimate the total number of orders sent.
3. Avani has driven 42576 kilometres, 38342 kilometres and 14208 kilometres in the last three years. Estimate how many kilometres Avani has driven in the last three years.

# Answers to Unit 2 Review

1. 58
2. 99
3. 98
4. 75
5. 78
6. 85
1. 99
2. 147
3. 119
4. 164
5. 99
6. 168
1. 988
2. 726
3. 969
4. 866
5. 763
6. 849
1. 989
2. 969
3. 1388
4. 1299
5. 1498
6. 1189
1. 6388
2. 7999
3. 10688
4. 124998
5. 108998
6. 96695
1. 149
2. 887
3. 5577
4. 6799
5. 1099
6. 108778
7. 86878
8. 89678
1. 154
2. 144
3. 124
4. 111
5. 152
6. 102
1. 80
2. 147
3. 124
4. 127
5. 177
6. 111
1. 846
2. 858
3. 8343
4. 11356
5. 97121
6. 81608
7. 1153
8. 1865
9. 12521
10. 100313
11. 1056974
12. 62152
1. 1117
2. 578
3. 8379
4. 84612
5. 53966
6. 302626
1. 200 +  300 +  100 =  600
2. 3000 + 2000 + 1000 = 6000
3. 20000  +  10000  +  50000 =  80000
4. 32000 + 12000 + 3000 = 47000
5. 42000 + 2000 + 33000 + 15000 = 92000
6. 2000000 + 4000000 + 1000000 = 7000000
1. 500 + 900 + 1400 = 2800 members
2. 42000 + 6000 = 48000 orders
3. 40000 + 40000 +10000 = 90000 kilometers

CONGRATULATIONS!!

Now you have finished Unit 2.

TEST TIME!